Friday, June 17, 2011

1 NOT So Great Singapore Sale 2011 - Final Part

Salam kembali...
Ok last part of the NOT so great sale entry nie...masa kat Singapore tu sempat la belek kat ESPRIT tu...ada la berkenan ngan T-Shirt warna purple nie...aku pun takde lagik baju warna nie..walau pun dia orang kata Great Singapore sale tapi takde lah sampai 70%...mana ade kedai2 cam Zara, Topman, Fossil ke diskaun sampai 70% takde kann...propaaa!!
Aku punya first purple
Design baru nie..
Lagi satu habit aku kalau jenjalan tempat or city yang ada Hard Rock Cafe mesti aku wajib masuk...mesti nak rembat sumthing or souvenir dari HRC nie....ada T-Shirt baru dan aku tengok menarik...harussss!!!
Item Hush Puppies nie beli kat Bukit Indah....bawah RM30...baju pasar malam pun lagi mahal tau...
Baju Seed/Padini pun sama...under RM30 jeee...aku berkenan dengan tag line baju tu... aku banyak beli time sale je...time lain tak mampu... :(

Komen : Cukup kot tuk baju raya tahun nie and takde unsur-unsur riak dalam entri ni..

1 comments:

Anie said...

ada yg buat further reduction sampai 70%. tapi barangnyer... paham2 aje la. dah x menarik lagi. probably, u shud go b4 xmas. rambang mata... my 2 sen.

 

Luddin - Life, Travel, Food, Music, etc. Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates