Thursday, January 26, 2012

3 Mr Perkasa Johor 2012(Abang2 Bukak Baju)


Hari dan Tarikh : Ahad, 22 Januari 2011
Lokasi : Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang, Johor
Masa : Lepas Zuhur..

Memang plan nak balik kampung lambat masa raya Cina lepas ni....so hari Ahad masih melilau lagi kat Pasir Gudang...masa tgh dok surfing dapat lah info ada pertandingan Mr Perkasa Johor 2012 kat Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang...consider it very the "PUSAT" laaa....walaupun taklah sehavoc mana...hahaha....so disebabkan nak cari bahan/entri tuk blog tercinta nie(hahaha gelak lagi sekali...)...consider Mr Perkasa ni macam pertandingan bina badan tetapi sopan sikit...kalau kebiasaannya pakai seluar dalam je...tapi kali ni sopan sikit dengan hanya memakai jean ...participant kebanyakkannya dari ahli2 gym seluruh negeri Johor...dan aku rasa diaorg tgh off season...sbb tgk body2 macam x de bentuk...gedebe ngan lemak adalah.(termasuk penulis blog jugak....hmmm...hmmm)...2 kategori dipertandingkan...1. Bakat Baru dan 2. Terbuka(aku rasa yang ini tuk otai-otai laaa)..

Gambo tuk Kategori bakat Baru..




Tapi nak tunggu acara ni memang berjanggut laaa....ingatkan datang dalam pukul 12 tengahari terus dah start..tapi ada acara senamrobik(joget goyang2 bontot) oleh akak2...lama gilaaa tunggu benda alah nie nak start...nak dekat pukul 4 petang baru senamrobik habis...kalau aku tahu bantai tidur dulu kat rumah....sebab petangnya plan nak balik kampung...at least dr buang masa aku dengan menunggu lama baik aku berehat kan....lama punya pasal sempat pegi melantak merasa Pizza Hut Fortune yg baru tu...sempena Tahun Baru Cina punya pizza maaa...NOT bad....sedap...

Gambo tuk Kategori Terbuka(Yang Otai-Otai)








Komen : Kalau dok melantak Pizza Hut laaa.....McDonald laaa.....Nasi Lemak laaa....Teh Tarik laaa....macam mana nak dapat body mcm diaorang nie...?

3 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

fuiyohhh.. x mampo ler nak dpt body camni.. and rasa xmo kot huhu

luddin said...

rupa bentuk badan anda ada kaitan dengan tahap kesihatan anda...:)

Ahmad Haziq Azlan said...

wow
mantap
teringin gak nak badan sasa macam diorang nih

 

Luddin - Life, Travel, Food, Music, etc. Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates