Sunday, December 26, 2010

2 Krismas bersama Ayam Penyet!!

Salam to all readers....

Semalam Hari Krismas.....aku tinggal sorang kat rumah...penghuni lain pegi Family Day....maklumlah cuti sekolah tinggal seminggu lagi....semua org nak bercuti..
Aku plak stay kat rumah je...nak relax tahap gaban....dalam pukul 3 petang mulalah lapo sebab breakfast makan 2 buah epal yang nak dekat2 busuk...minum nescafe 3 in 1(Breakfast) and Munchy's Oat Krunch Hazelnut crackers..organic lagi tauuu.....fikir punyalah fikir nak makan apa nie..teringat ayam penyet..zoom terus pegi beli kat Kg Pasir Putih..satu ayam special -> ayamnya besar gedabak plus tahu n tempe..,,,,dan satu ayam biasa -> saiznya sedang-sedang aja - takde tempe ngan tahu and sebungkus nasi plus sup....semua tuk cover makan malam sekali..... :)

                                              AMARAN OLEH PENULIS BLOG:
           IMEJ-IMEJ  DI BAWAH BOLEH MEMBUATKAN MULUT ANDA MEREMBES!!!!

Satu yang Special,Satu yang sedang-sedang aja, Sup ngan nasi..

Yang sedang-sedang aja..

Yang special ngan yang sedang-sedang aja....sambal tu memang best...

Ini yang special....ade tauhu ngan tempe...ayamnya gede...

Aku kalau makan memang tak leh lupa kicap manis ABC nie...Mantappp dan Masyukkkk..!!

Hari ni plak ada Gempak Astro kat Bukit Layang-Layang...tapi tak pegi pun....tak larat nak bersesak-sesak ngan orang ramai...lagi pun cuaca panas.....kat Kompleks Pusat Bandar pun ada AJL showcase....tetiba rasa cam popular area Pasir Gudang nie plak....Lepas buat ape2 yang patut pagi tadi...cuci kereta, mandi manda., surfin-surfin , dlm kul 2 ptg plan nak pegi Giant sbb nak cuci gambar masa trip pegi Bali tu..

RM28.40 - 71 keping + RM3.00 service charge...so satu keping berapa??

RM46.00 - tuk handphone aku...nangiss!!

4 brg cam ni je dah RM20.45...nangisss lagii!!

ESOK AKU CUBA UPDATE PASAL STORE HERSHEY TUU....


INSYA-ALLAH

2 comments:

Prince Patrick said...

Amboi, enjoy nampak heheheh

luddin said...

Prince Patrick - enjoy sikit-sikit je sbb bosan duk sorang2..

 

Luddin - Life, Travel, Food, Music, etc. Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates